Laat zien wie je bent met het make-up- en kledingadvies van CLARI.

Kleuradvies en styling advies in jouw winkel

Tijdens speciale VIP dagen of styling events die voor de vaste klanten in de winkel worden georganiseerd, geeft CLARI kledingadvies en kleuradvies. Als ervaren styliste help ik de klanten het juiste styling advies te geven waardoor zij nog makkelijker een keuze kunnen maken uit de collectie. Zo gaan zij altijd tevreden met de juiste kleding naar huis. Door mij te verdiepen in de collectie en in de klant, kom ik tot een persoonlijk styling advies waarmee zij de kledingcombinaties kunnen maken die bij hen passen.  Daarnaast is er de mogelijkheid voor een persoonlijk  make-up advies.

Huur CLARI in om uw klanten iets speciaals te geven

Organiseer je regelmatig in jouw winkel speciale VIP-dagen/avonden voor vaste klanten? Of denkt je erover na deze te gaan organiseren. CLARI is in te huren om van deze dag/avond iets speciaals te maken. Je geeft op deze manier extra aandacht aan je vaste klanten en zij zullen zich nog meer gewaardeerd voelen.

Als ervaren styliste kan ik de klanten op meerdere manieren van het juiste styling advies voorzien. Dit doe ik door middel van:

  • Speedkleuradvies
  • Kledingadvies
  • Make-up advies

Kleuradvies en styling advies door CLARI op locatie, staat garant voor een geslaagd event in uw modewinkel! Informeert u naar de mogelijkheden, ik vertel u graag meer.

Tarief € 25,00 per uur ( excl. btw, reis-en parkeerkosten)