Laat zien wie je bent met het kleding- en make-up advies van CLARI.

Kleuradvies voor een goede eerste indruk
Al zit echte schoonheid van binnen, de eerste indruk die je maakt is vaak bepalend voor hoe mensen over je denken. Door gebruik te maken van de juiste kleuren in je kleding -en make-up  komt je persoonlijkheid krachtiger over. Weten wat je kunt dragen, zorgt voor de juiste kledingaankopen en de juiste kleuren make-up. Natuurlijk moet het ook bij je persoonlijkheid passen.

 

Kleurenanalyse door ervaren styliste
CLARI heeft door haar jarenlange ervaring in de modebranche en door het volgen van diverse opleidingen op het gebied van kleur en style geleerd, om een goede professionele kleurenanalyse  te maken. Met deze kleurenanalyse krijg je een kleuradvies waarmee jij je kledingstijl en make-up kunt bepalen. Ik bekijk je huid-, oog- en haarkleur en geef je op die manier een één op één kleuradvies. Deze uitgebreide kleurenanalyse duurt ongeveer een uur en je wordt verwend met een heerlijk kopje koffie of thee en iets lekkers. Kleurencombinaties bepalen je kleuradviesVoor deze kleurenanalyse maak ik gebruik van meer dan honderd losse kleurshawls. Binnen de twaalf bestaande kleurtypes gebaseerd op de seizoenen, kom ik door middel van het combineren van deze shawls op het voor jou passende kleuradvies. Zo weet je precies welke kleuren jouw persoonlijkheid het meest benadrukken. Met een bijpassend kleurkaart, waarmee je eenvoudig je kleur, kleding en make-up keuze kunt bepalen. Ook de keuze van je sieraden, bijvoorbeeld goud of zilver en je haarkleur.

 

Meteen zicht op resultaat van kleuradvies
Als we eenmaal tot het juiste kleuradvies zijn gekomen,  maak ik je tijdens dit bezoek ook op in de voor jou passende make-up  kleuren. Zo kun je meteen zien wat het resultaat van de kleurenanalyse is. Het kleuradvies wordt gegeven in een prachtige omgeving . Er is ook een mogelijkheid om het advies op de door jou gewenste locatie te geven!

 Wil je een persoonlijke kleurenanalyse dan kost dit € 115,00 inclusief kleurkaart, foto’s en een persoonlijk verslag ( voor 2 personen reken ik  € 100,00 pp)  Wil je de kleurenanalyse uitbreiden met een persoonlijk make-up advies, dan kost dit totaal € 135,00.Voor 2 personen is het € 120,00

 

Nieuwsgierig? Neem dan snel contact op en maak een afspraak. Je zult verbaasd zijn wat er allemaal mogelijk is.